06 10 596 836 info@hafrabouw.nl

Nieuwbouw

Wilt u een nieuwbouw woning laten bouwen. Wij kunnen uw project van A tot Z begeleiden. Vaak begint het project met een idee en komen wij om de hoek kijken wanneer u uw idee gestalte wilt geven. Samen met u kunnen we meedenken over het te volgen traject.
Op basis van het bouwplan kunnen wij voor u aan de slag gaan, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeuren. Vooraf zullen wij de haalbaarheid van uw bouwplan altijd toetsen, om te voorkomen dat bepaalde delen van de nieuw-, aan- of verbouw achteraf niet mogelijk blijken te zijn. In dat geval denken we graag met u mee over passende alternatieven.

Denk ook aan het aanvragen van de vergunning, het maken van een keuze voor de architect t.b.v. een tekening of het aandragen van (praktische) adviezen op gebied van de (nieuw-)bouw.

Dankzij een jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk van professionele bouwpartners die u van dienst kunnen zijn bij uw bouw project.

In Bouwbedrijf Hafra vindt u een betrouwbare partner, die uw wensen om kan zetten in werkelijkheid.

Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte wordt gehouden van onze werkzaamheden, zodat u ten alle tijden volledig betrokken bent bij uw nieuwbouwproject.

Hoe gaan we te werk?

  • U kunt middels deze website een offerte aanvraag bij ons doen.
  • Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken.
  • Samen met u en Bouwbedrijf Hafra worden dan de werkzaamheden doorgesproken en ter plaatse bekeken.
  • Aan de hand van deze gegevens zullen we dan een vrijblijvende offerte voor u maken.
  • Mocht u met deze offerte akkoord gaan dan zullen we de werkzaamheden graag en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren.  
Copyright © Bouwbedrijf Hafra