06 10 596 836 info@hafrabouw.nl

Verbouw en renovatie

Voor het uitvoeren van elke verbouwing is het raadzaam om de hulp van een erkend bouwbedrijf in te schakelen. Een bouwbedrijf helpt u namelijk niet alleen bij het daadwerkelijk uitvoeren van de gewenste verbouwing, maar kan ook met u meedenken over de haalbaarheid van bepaalde plannen.

Wij helpen u hier graag bij, evenals dat wij u helpen met de verbouwing zelf.  

Wat kunnen we o.a. voor u betekenen?

Verbouw en renovatie

Isoleren van uw woning

Verbouw en renovatie

Vernieuwen van uw keuken / badkamer

Verbouw en renovatie

Uitbreiding van de woning

Verbouw en renovatie

Bouwen van een schuur

Verbouw en renovatie

Plaatsen van een dakkapel / dakramen

Verbouwwerkzaamheden in en rondom het huis

Bij een verbouwing komt vaak meer kijken dan veel mensen op voorhand denken. Zo moeten er mogelijk bestaande componenten uit uw woning verwijderd worden, zullen er wellicht nieuwe leidingen gelegd moeten worden of moet het elektrisch worden aangepast. Hoewel u sommige van deze klussen wellicht zelf uit zou kunnen voeren, kiezen veel woningbezitters toch voor het inschakelen van de hulp van een erkend bouwbedrijf. Zo sluit u namelijk complicaties op een later moment uit. Daarbij zijn verbouwingen veel sneller uitgevoerd als u onze hulp inschakelt!

En om u niet onnodig lang in de rompslomp van een verbouwing te laten zitten garanderen wij na de start van de opdracht ook een doorlopende continuïteit van de werkzaamheden en wordt de werkplek dagelijks schoon en netjes achtergelaten.

Netjes werken, problemen voorkomen

Ons bouwbedrijf heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende soorten verbouwingen. Daarbij werken wij enkel met kwalitatief goed en sterk gereedschap en materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Zo is de kans op lekkages, verstoppingen, kortsluitingen en andere complicaties na een verbouwing minimaal. Er is immers niets vervelender dan een defect aan uw woning kort na de oplevering van de verbouwing in huis. Wij helpen u dit maar al te graag te voorkomen.

  • U kunt middels deze website een offerte aanvraag bij ons doen.
  • Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken.
  • Samen met u en Bouwbedrijf Hafra B.V. worden dan de werkzaamheden doorgesproken en ter plaatse bekeken.
  • Aan de hand van deze gegevens zullen we dan een vrijblijvende offerte voor u maken.
  • Mocht u met deze offerte akkoord gaan dan zullen we de werkzaamheden graag en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren.

  Copyright © Bouwbedrijf Hafra